Conny Huizer

Bericht d.d. 14 juni 2016
‘Ik ben Conny Huizer, 48 jaar en alleenstaande moeder van 4 kinderen, waarvan er nog 3 thuis wonen. Vijf jaar geleden werd bij mij ALS vastgesteld. Ik had geen idee wat de ziekte inhield, maar schrok enorm toen mij duidelijk werd hoe mijn situatie was. Het is mentaal en fysiek enorm zwaar. Niet alleen doordat mijn lichaam het steeds meer laat afweten, maar ook doordat je sociale omgeving zowel qua werk alsook privé totaal veranderd. Ik heb het hier enorm zwaar mee gehad. In 2013 ben ik in aanraking gekomen met stichting Topsport for Life.

Dit voelde toen en nog steeds als ´een warm bad´. Ik heb al aan diverse groepsvakanties naar de zon en evenementen deelgenomen en ik heb enorm veel steun van de vrijwilligers. Sinds kort maak ik ook gebruik van een life coach van de stichting omdat mijn situatie verder achteruit gaat en ik toch met veel vragen zit op allerlei gebied. Ik ben heel blij met hun deskundige en vooral ook persoonlijke hulp waardoor ik mij niet alleen voel. Ook het contact met andere zieken en hun familieleden is erg belangrijk. Daardoor kun je je zorgen samen delen en dat helpt mij enorm om zo goed als het gaat door te gaan met NU te leven!`

Redactie: Conny is tot ons grote verdriet op 13 januari 2021 overleden.

Conny Huizer

Leefde met ALS
Daardoor kun je je zorgen samen delen en dat helpt mij enorm om zo goed als het gaat door te gaan met NU te leven!`

Wil jij ook ons werk mogelijk blijven maken? Word dan alsjeblieft vast donateur of doe een éénmalige donatie. Wij zijn namelijk volledig afhankelijk van donaties en acties van derden.
Dankjewel!

Lees ook andere verhalen van onze gasten of familieleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan