Herman Lemstra

Bericht van Herman d.d. 8-12-2015:
Hallo, ik ben Herman Lemstra en ik woon in Oud Beijerland. Ik heb de erfelijke ongeneselijke hersenziekte Huntington. Ik ga al een paar jaar mee met evenementen van Topsport for Life en maak ook gebruik van een life coach.
Mijn eerste evenement bij Topsport for Life is een paar jaar geleden de start van de Tour de France in Rotterdam. Ben ook in Zandvoort geweest als bijrijder in raceauto en het NK wielrennen in Kerkrade, naar Zesdaagse Rotterdam en het schaatsen in Heerenveen en de Dakar Preproloog in Valkenwaard en nog veel meer.
Dus regelmatig evenementen waarin jezelf kan zijn, voor mij erg belangrijk. Ook sluit je vriendschappen bij Topsport for Life.
Daarom vind ik het heel erg dat Topsport for Life het financieel moeilijk heeft, door te weinig donateurs. De Stichting bestaat uit vrijwilligers en besteed bijna al het geld aan activiteiten voor zieken zoals ik. Zelf ben ik ook donateur en betaal soms ook kleine bijdrage voor de evenementen.
Ik wil heel graag nog vaak met Topsport for Life op pad en hoop dat zij meer donateurs krijgen voor het mooie werk dat ze doen. Dus lieve mensen word donateur alles helpt ze hebben het echt nodig. Dat kan éénmalig maar liever nog als vaste donateur zoals ik ook ben.
Groetjes Herman

Redactie: Herman tot ons grote verdriet op 10 oktober 2018 overleden.

Herman Lemstra

Leefde met de Ziekte van Huntington
Lieve mensen word donateur alles helpt ze hebben het echt nodig. Dat kan éénmalig maar liever nog als vaste donateur zoals ik ook ben.

Wil jij ook ons werk mogelijk blijven maken? Word dan alsjeblieft vast donateur of doe een éénmalige donatie. Wij zijn namelijk volledig afhankelijk van donaties en acties van derden.
Dankjewel!

Lees ook andere verhalen van onze gasten of familieleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan